Kurs

7 december 2020

Förra veckan hade vi utbildning på Plaza här i Västerås, hela gänget var samlat men satt på behörigt avstånd från varandra och vår kursledare hade vi med oss via länk, tänk vad bra med all teknik såhär i pandemitider! Vi får lära oss en hel del nya rutiner och vissa saker kanske till och med kommer att vara bättre efter detta märkliga år.

 

Vi har ett fint julklappstips till er, varför inte ge bort ett presentkort på tandblekning i julklapp eller varför inte unna dig själv en? Anledningen till att tänder missfärgas är flera men tobak, kaffe, te och rödvin påverkar starkt.

Vi gör blekningsskenor här på kliniken som är anpassade till patienten och när man hämtar ut sina skenor får man med sig ett kit hem med blekningsmedel så man lätt och smidigt kan bleka tänderna hemma i lugn och ro.

Vi jobbar med White dental beauty som är en världsledande tandblekningsgel som är dokumenterat säker, effektiv och ger påvisbara resultat på mindre än en vecka. Vi använder 6% väteperoxid för minimal risk för ilning i tänderna efter behandlingen. Hör gärna av er till oss om ni har några frågor.