Välkommen till oss!
Din tandläkare i Västerås

Välkommen till oss!

Jag - Magdalena Freij har arbetat som tandläkare sedan 1998. I 7 år har jag haft egen praktik efter att tidigare arbetat som klinikchef på Folktandvården. 

Tillsammans med mitt team på Mälardalens Tandklinik kan vi hjälpa dig med allt inom tandvård. Mälardalens Tandklinik står för hög kvallité och ett proffesionellt omhändertagande. Du som patient och dina behov står alltid i fokus för oss. 

Vi vet att det för många är förenat med obehag att besöka tandläkaren därför sätter vi stort fokus på att ge dig ett så lugnt och omtänksamt mottagande som vi kan. 

Hos oss är alla välkommna barn som vuxna, både nya och gamla patienter. 

Välkommen tills oss!

// Magdalena Freij 

Om Mälardalens Tandklinik

Magdalena övertog kliniken i början av 2016 och sedan dess har kliniken vuxit både sett till antal personal och yta på lokalerna. Företaget har som vision att fortsätta växa och vi håller oss ständingt uppdaterade om nya behandlingar, metoder och utrustning.

På Mälardalens tandklinik utförs en stor mängd olika behandlingar och åtgärder kopplade till tandvård. Kliniken utför implantat, broar och vissa kirurgiska ingrepp. 

Det händer att man får akuta problem och måste uppsöka en tandläkare på en gång. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att åtgärda dina akuta besvär.

Tandläkare får i sin utbildning mycket kunskap gällande sunda livsvanor bland annat gällande kost. Vi på Mälardalens tandklinik vill hjälpa våra patienter med råd för både kost och tandvård.

Enkel tidsbokning via E-tand

Du kan själv logga in och boka/ändra tider samt registrera dig som ny patient via e-tand. Detta ger oss en enkel översikt över våra patianter och säkerställer att inget hamnar mellan stolarna.

Vi är en kvalitetssäkrad klinik

Mälardalens Tandklinik är anslutna till och använder Qdent för kvallitetssäkringen av verksamheten.

Säkra betalningsmetoder

Genom det svenska betalningsinstitutet Payson kan vi försäkra att beställningarna genom vår hemsida och e-handel sker med säker betalning - utan att lämna ut känslig information till Mälardalens Tandklinik. Dina köp är garanterat säkra genom Paysongaranti™.
Läs mer

 

Vi som arbetar på kliniken 

Magdalena Freij

Tandläkare / Ägare

Annie Borgenstedt

Tandhygienist

Sara Larsson

Tandsköterska

Carmen Botros

Tandsköterska