Vill ni hjälpa era anställda att behålla god hälsa?
-Nu erbjuder vi företagstandvård!

Mälardalens Tandklinik är en lokal tandklinik i Västerås, centralt lokaliserat på
Kristinagatan 21 vid Djäkneberget.
Kliniken togs 2015 över av VDn och tandläkaren Magdalena Freij som tidigare har arbetat som klinikchef på Folktandvården Västmanland och bedrivit en praktik i Jönköping.
På lite mer än två år har vi gått från cirka 200 till över 500 kunder och patienter.
-Vi vill nu ha ännu fler kunder genom att samarbeta med lokala företag som vill hjälpa sina anställda att behålla en god munhälsa och hälsa som helhet.

Genom företagstandvård kan ni erbjuda alla anställda tandvård mot avdrag på bruttolönen. Därför kan vi nu erbjuda företag en förmån som ger alla anställda möjlighet till god munhälsa. Företagstandvård skapar nya möjligheter tack vare friskare anställda och att den anställde får billigare tandvård. -Bra va?

Men hur funkar det? -Jo, den anställde tar med kvittot från sitt besök hos tandläkare eller tandhygiensist och därefter görs avdrag på den anställdes lön innan skatt. Förmånen kostar därför inget för ert företag men är en bidragande faktor till nöjda anställda med god allmänhälsa.
Förmånen kompenseras helt genom
löneväxling.

Vinsten som den anställde gör varierar beroende på typ av behandling och behandlingskostnad samt marginalskatt.

När fler får råd med regelbundna tandläkarbesök och bättre tandvård blir totalhälsan på sikt bättre inom företaget. Mycket kan upptäckas och åtgärdas tack vare god tandvård för att undvika tand- och munsjukdomar.

Vi kan hjälpa dig med allt inom tandvård.
Mälardalens Tandklinik står för hög kvalité och proffesionellt omhändatagande i en lugn och avkopplande miljö eftersom vi vet att det finns ett obehag vid tandläkarbesök hos många. Därför är det viktigt för oss att ge trygga och omtänksamma mottaganden.

Kundens välmående och säkerhet står alltid i fokus hos oss. Vi erbjuder allt från konventionell till estetisk tandvård men även kirurgi, implantat, kronor och broar, tandborttagning, lagningar och rotfyllningar.

Vi är en modern tandklinik och har digitala lösningar för bokningar via E-tand, moderna metoder och tar emot akuta besök. Läs mer om oss på vår hemsida www.malardalenstandklinik.se. Kontakta oss för mer information gällande företagstandvård på eller tel. 021-18 56 50